Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@13:25:30 GMT

برگزاری مراسم سنتی کشتار بوفالو در نپال

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۰۵۱۳

برگزاری مراسم سنتی کشتار بوفالو در نپال

با وجود مخالفت های فراوان جهانی، مراسم سنتی کشتار بوفالو در روستای "باریا پور" در منطقه "باری" در جنوب کشور نپال روز سه‌شنبه آغاز شد.بر اساس گزارش های منتشره، این بزرگ‌ترین مراسم کشتار حیوانات در جهان است که هر پنج سال یک بار در نپال برگزار می شود و پیش بینی می‌شود امسال پنج میلیون نفر در آن شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشریه "نپال تایمز" روز سه شنبه نوشت: این مراسم بخشی از آیین مذهبی موسوم به "گادی مایی" در دین هندو است و در هر دوره هزاران راس بوفالو توسط  هندوها قربانی می شود.مراسم مذهبی "گادی مایی" در ساعات اولیه روز سه شنبه در میان تمهیدات شدید امنیتی شدید در این کشور آغاز شد. این مراسم ابتدا با قربانی کردن یک گوسفند، موش، مرغ، خوک و کبوتر آغاز می شود.

در این مراسم  بیش از ۲۰۰ قصاب با شمشیر و چاقو های برنده وارد یک زمین به مساحت زمین فوتبال می شوند و اقدام به قربانی کردن هزاران راس بوفالو می کنند.

 

کشتار بوفالو

بیرندرا پراساد یاداو رییس کمیته برگزار کننده این مراسم مذهبی گفت: عملیات قربانی کردن بوفالو آغاز شده است.

هزاران هندو نپالی از چند روز پیش در محل قربانی بوفالو ها حضور یافته و اقدام به انجام دعا و سنت های مذهبی دین هندو کرده اند.

در سال ۲۰۱۴ در مجموع ۲۰۰ هزار بوفالو در این مراسم کشته شدند.

در سال ۲۰۱۵ یک معبد هندو در کشور نپال برگزاری این مراسم را ممنوع کرد و دادگاه عالی این کشور نیز از دولت نپال درخواست کرده است تا از جلوگیری این مراسم جلوگیری کند.

با این وجود، این مراسم که برای گرامیداشت خدای قدرت در دین هندو برگزار می شود، در سال جاری نیز با استقبال گسترده زائران هندو مواجه شده است .

نیروهای مرزی هند در هفته های اخیر تعداد زیادی از کامیون های حامل بوفالو را در مرزهای مشترک با نپال متوقف کردند اما با این وجود تعداد زیادی از این حیوانات برای قربانی شدن به نپال منتقل شدند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به عملکرد این نهاد در زمینه‌های مختلف، گفت: این حجم عظیم از کار، یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست.

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه پنجم اردیبهشت ماه در نشست خبری با رسانه‌های کرمان با اشاره به ماموریت‌های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: برگزاری مراسم از جمله این ماموریت‌هاست که یکی از مراسم پیش رو بزرگداشت دهه کرامت است. 

وی افزود: این مراسم با همکاری آستان‌های مقدس داخل کشور و استفاده از ظرفیت‌های مختلف از جمله کانون‌های مساجد در ایران و در خارج از کشور هم برگزار می‌شود. 

موسی پور هماهنگی برای برگزاری جشن‌های نیمه شعبان و دهه امامت و ولایت را از دیگر برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات و نظرات آنان در مسائل بین المللی و دفاع از مردم مظلوم هم جزء ماموریت‌های شورا است‌.

رئیس ورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه فضای کشور همواره در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر غزه و انعکاس دیدگاه‌ها و عواطف مردم بوده، گفت: از همان روز اول طوفان الاقصی اولین کشوری بودیم که برای جشن سراسری و مراسم شکرگزاری فراخوان دادیم و علاوه بر این چند راهپیمایی سراسری برگزار و جمعه‌های خشم هم هر هفته در تعدادی از استان‌ها برای شعله‌ور ماندن این خشم برنامه‌ریزی شد.

وی برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در مواجهه با هتک حرمت مقدسات توسط دشمنان اسلام را از دیگر اقدامات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نام برد و افزود: در مجموع این حجم عظیم از کار یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست زیرا مجموع نیروهای ما در کشور ۲۵۰ نفر بیشتر نیست و هنر شورا این است ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی و تشکل‌های مردم نهاد را پای کار بیاورد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • یونانی‌ها مشعل المپیک را به پاریس تحویل دادند
  • تکرار یک رسم غلط ٢ نفر قربانی گرفت
  • دو زن قربانی تیراندازی در مراسم عروسی
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی در شهر خروشهرستان نیشابور
  • برگزاری مراسم اختتامیه هفته سلامت در شهرستان پیشوا
  • برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مدافع حرم محرم علیپور در مرند
  • برگزاری مراسم کهن بیل گردانی در شهر نیم‌ور
  • برگزاری مراسم جشن تكليف دانش آموزان دختر در شهر نسر  
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است