Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرز 1758 کیلومتری بین نپال و هند به عنوان یکی از شلوغ ترین دروازه های قاچاق انسان در جهان شناخته شده است.

به گزارش فرارو، از زمان وقوع زلزله سال 2015 در نپال که منجر به کشته شدن 9000 نفر شد زیرساخت ها و اقتصاد این کشور به شدت مختل شد و شمار زیادی از مردم را روانه کشور همسایه هند کرد، افرادی که در آن سوی مرزها قاچاق شده و برای همیشه ناپدید شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمار زیادی از این افراد دختران و زنان جوان هستند. آنها از جهات مختلفی وارد دنیای قاچاق انسان می شوند. برخی امیدوارند که به عنوان کارگر در هند یا کشورهای حوزه خلیج فارس شغل پیدا کنند اما در نهایت سر از فاحشه خانه ها سر در می آورند.

بسیاری دیگر نیز طعمه نوع دیگری از قاچاق انسان می شوند: قتل و برداشت غیرقانونی اعضای بدنشان. این کار در هند انجام می شود.

تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که تقریبا 12000 کودک نپالی هر سال برای بهره برداری جنسی به هند قاچاق می شوند. شیلات، ساخت و ساز، سیرک، کار خانگی، شیرینی فروشی و ... از کارهایی است که شمار معدودی از افراد قاچاق شده در هند به آن اشتغال دارند اما بسیاری مجبور به فحشا می شوند.

در نپال به زنان و دختران مناطق روستایی وعده های خیالی داده می شود و پس از قاچاق در صدها سالن ماساژ و فاحشه خانه بکار گرفته می شوند.

تخمین زده می شود بین 11000 تا 13000 دختر و زن که اکثرا زیر سن قانونی هستند در این مکان ها هستند.

نیروهای مرزبانی نپال تلاش می کنند با رهگیری قاچاقچیان از قاچاق دختران و زنان گرفتار جلوگیری کنند اما قاچاق انسان یک تجارت پر رونق است و این رقم در سراسر جهان معادل 150 میلیارد دلار است که جلوگیری از آن امری نادر است. از سوی دیگر مرزبانی هند مدعی است که قاچاقچیان با شخصیت های سیاسی و دارای قدرت در نپال و هند در ارتباط هستند و بنابراین هیچوقت به دام نمی افتند.

نپال اما یکی از پرسودترین بازارها در قاچاق انسان است. روزانه دستکم 51 دختر و زن از این کشور به هند قاچاق می شود.

سازمان ملل هشدار داده که بیش از 40 میلیون انسان به عنوان برده در سرتاسر جهان وجود دارد، بیش از هر زمان دیگری در تاریخ.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نپال هند قاچاق انسان فاحشه خانه قاچاق انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۱۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند

عملکرد برخی آزادکاران ایران در قرقیزستان به دلیل ضعف بدنی انتقاد برانگیز بود؛ این موضوع در آستانه بازی‌های المپیک می‌تواند هشداری جدی برای کشتی آزاد کشورمان باشد.

به گزارش مشرق، مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا و گزینشی قاره کهن با کسب عنوان قهرمانی و ۲ سهمیه برای گوش‌شکسته‌های ایرانی به پایان رسید. در مسابقات گزینشی کشتی آزاد یونس امامی در وزن ۷۴ کیلوگرم و امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شدند. در این پیکارها احمد محمدنژاد جوان نتوانست سهمیه وزن ۵۷ کیلوگرم را برای ایران به ارمغان بیاورد.

هر چند که در پیکارهای بیشکک آزادکاران کشورمان موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند اما این مسابقات حامل چند پیام مهم برای فدراسیون نشین‌ها بود. نخستین پیام این مسابقات فاصله بین نفرات نخست و تیم اصلی بود. در قرقیزستان هر پنج مدال ایران توسط نفرات اصلی تیم ملی ضرب شد.

اما مهمترین پیام این رقابت‌ها توجه به بدنسازی و آمادگی بدنی بود؛ برخی ملی‌پوشان ایران در اواسط رقابت‌ها با افت بدنی مواجه و حتی مجبور به گرفتن استراحت‌های پزشکی مصلحتی شدند که این موضوع در مبارزه امیرعلی آذرپیرا ملموس بود. افت بدنی آزادکاران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بدترین اتفاق ممکن است زیرا سطح کشتی المپیک با رقابت‌های قهرمانی آسیا بسیار متفاوت است و جای جبران حتی برای کوچکترین لغزشی نیز وجود ندارد.

آنچه که آزادکاران ایران در قرقیزستان به نمایش گذاشتند نمی‌تواند مطلوب رقابت‌های بزرگ و فراگیری همچون المپیک پاریس باشد زیرا سه نماینده ایران در مرحله گزینشی المپیک نتوانستند آنگونه که باید مقتدرانه در تشک حضور پیدا کنند. اگر چه در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی عملکرد به نسبت چشمگیری داشت اما در ۵۷ و ۹۷ کیلوگرم افت بدنی نمایندگان کشتی ایران در طول مسابقه کاملا چشمگیر و حتی از دید هادی عامل گزارشگر و کارشناس این رشته نیز پنهان نماند.

ضعف بدنی احمد محمدنژاد جوان در کشتی اول برابر تاجیکستان کاملا مشخص بود و شاید اگر درخواست چلنج تیم حریف نبود نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. همچنین مصدومیت مصلحتی امیرعلی آذرپیرا برابر آرش یوشیدای ژاپنی موجب شد تا وی نزدیک به یک دقیقه استراحت پزشکی داشته باشد. این ضعف بدنی و نفس کم آوردن در هماوردها در حالی است که نامداران کشتی جهان در بیشکک حضور نداشتند و شمار زیادی از آنان در رقابت‌های جهانی بلگراد سهمیه کسب کرده بودند.

سوت پایان کشتی‌های ایران هر چند که با کسب ۲ سهمیه آزادکاران نواخته شد اما زنگ هشداری برای ورزشکاران این رشته بود که باید با بزرگان کشتی جهان از روسیه، آمریکا، گرجستان و کشورهای دیگر رقابت داشته باشند.

در آوردگاه پاریس، آمریکایی‌ها با تکیه بر قدرت بدنی و آمادگی بالای خود در تشک کشتی حاضر می‌شوند و البته این موضوع در چند سال گذشته مورد توجه دیگر کشورهای صاحب‌نام کشتی جهان نیز قرار گرفته است.

سبکی که در گذشته نفراتی مانند جردن باروز، دیوید تیلور و کایل اسنایدر از قهرمانان جهان و المپیک به خوبی آن را به نمایش گذاشتند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • (ویدئو) تغییر باورنکردنی لوکیشن سریال خانه به دوش پس از ۲۰ سال
  • (ویدئو) تغییر بارورنکردنی لوکیشن سریال خانه به دوش پس از ۲۰ سال
  • حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی
  • مسابقه عجیب شترسواری زنان در عربستان؛ سقوط برخی سوارکاران زن از روی شتر و مصدومیت آنها + ویدئو
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • فیلم| تلاش مجدد بایدن برای دست دادن با موجود خیالی!
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی