Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@10:36:24 GMT

رئیس ارتش هند برای بهبود روابط به نپال سفر کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۶۱۸۶۹

رئیس ارتش هند برای بهبود روابط به نپال سفر کرد

در حالی که هند و چین بدترین اختلاف مرزی خود طی دهه‌ها را بر سر منطقه مورد مناقشه لداخ تجربه می‌کنند، رابطه دهلی نو با نپال پس از انتشار نقشه سیاسی جدیدی توسط کاتماندو که در آن چند منطقه مورد مناقشه داخل مرز این کشور نشان داده شده بودند، ضربه سختی خورد. هند شدیداً با این اقدام مخالفت کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، ژنرال "مانوج موکوند ناراوانه"، رئیس ارتش هند روز چهارشنبه به دنبال آنکه روابط این کشور با کشور همسایه خود نپال در ماه مه امسال سراسر تیره و تار بود، سفری سه‌روزه به نپال را به منظور "تقویت پیوندها" آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناراوانه روز پنجشنبه درجه افتخاری ژنرال در ارتش نپال را از سوی "بیدیا دِوی بانداری"، رئیس جمهور نپال – به عنوان سنتی که از سال ۱۹۵۰ آغاز شده- دریافت خواهد کرد. وی طی سفر خود با "کِی. پی. شارما اولی"، نخست‌وزیر نپال هم دیدار می‌کند.

ناراوانه در بیانیه‌ای ضمن ابراز خرسندی از سفر خود، اظهار کرد: مطمئن هستم این سفر تأثیر زیادی در تقویت پیوندهای دوستی که ارتش نپال و هند گرامی می‌دارند، خواهد داشت.

وی به منظور نشان دادن اینکه هند تا چه اندازه مشتاق کمک به کشورهای همسایه است، تجهیزات پزشکی و امدادی برای مبارزه با همه‌گیری کووید ۱۹ به نپال ارائه خواهد داد.

این سفر برای تجدید روابط استراتژیک که بعد از صدورنقشه سیاسی جدیدی توسط نپال- که "کالاپانی"، "لیپولخ" و "لیمپیادهورا"، مناطقی که مورد ادعای هند هم هست را در مرز خودش نشان داده بود- آسیب دید، از اهمیت برخوردار است. این اقدام به دنبال سخنان تندی از سمت نخست‌وزیر نپال در دهلی نو صورت گرفت که گفته بود "ویروس هند حالا کشنده‌تر از ویروس چین و ایتالیا به نظر می‌رسد. "

این سفر دارای اهمیت افزایش‌یافته‌ای هم هست چرا که چین در روابط خود با نپال پا پیش گذاشته است. شی جینپینگ، رئیس جمهور چین گفت که می‌خواهد اصرار به روابط ادامه‌دار حسنه با نپال داشته باشد و برای مردم هر دو کشور منفعت به بار بیاورد. این کشور هیمالیایی در مه ۲۰۱۷ به بخشی از طرح یک کمربند و یک جاده (طرح راه ابریشم جدید) چین تبدیل شد، و ۹ پروژه، عمدتاً پروژه‌های جاده‌ای و برق و آبی با وجود همه‌گیری کووید ۱۹ در نپال در حال اجرا هستند. چین همچنین واحد پزشکی ارتش خود را نیز برای نخستین بار برای کمک به کاتماندو فرستاده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چین هند نپال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۶۱۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در اجلاس ایران و آفریقا و بازدید از نمایشگاه اسکپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

به گزارش ایسنا،‌ در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمباوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است