Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:39:16 GMT

جولان ویروس کرونای جهش یافته هندی در نپال

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۹۵۰۱

جولان ویروس کرونای جهش یافته هندی در نپال

به گزارش ایرنا، طبق گزارش وزارت بهداشت نپال، این کشور در بیست و چهار ساعت گذشته بیش از ۵ هزار و ۷۰۰ مورد جدید ابتلا به کرونا به ثبت رسانده است که این تعداد در هفت ماه گذشته بی‌سابقه بوده است. 
نپال تاکنون بیش از ۳۲۰ هزار مورد ابتلا به کرونا را به ثبت رسانده است. 
نشریه "هیمالیا تایمز" نوشت: سونامی کرونا در هند اکنون وارد نپال شده است و بیمارستان‌ها را با کمبود تخت اکسیژن، واکسن و دارو مواجه ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
مقامات بهداشتی نپال گزارش دادند که کلینیک‌های درمانی قادر به ثبت همه موارد جدید ابتلا به کرونا نیستند. 
وزارت بهداشت نپال با صدور بیانیه‌ای از وخامت اوضاع در این کشور گفت: موارد جدید ابتلا به کرونا فراتر از ظرفیت نظام پزشکی است و بیمارستان‌ها با کمبود تخت مواجه شده‌اند .

با مثبت شدن بیش از یک سوم تست‌های کرونا در این کشور، مقامات نگرانند که ارقام واقعی بسیار بیشتر از موارد ثبت شده باشد . افرادی که با علایم خفیف به کرونا مبتلا شده‌اند، در خانه قرنطینه می‌شوند تا فشار بر بیمارستان‌ها کاهش یابد. 
هند و نپال ۱۷۶۰ کیلومتر مرز مشترک دارند و معمولا بر این مرزها نظارت کمی می‌شود. به گفته مقامات نپالی افراد محلی بازگشته از هند کنترل نمی‌شوند. نپال هم اکنون مرزهای خود را با هند بسته است، با این وجود ویروس جهش یافته هندی درحال گسترش در این کشور است. در اوایل ماه مارس نپال کمتر از ۱۰۰ مورد ابتلای جدید به کرونا را ثبت می‌کرد اکنون آمار متوسط روزانه این کشور بیش از ۴ هزار نفر است. 
در میان موج دوم کرونا در نپال، طرح واکسیناسیون این کشور با سرعت پایینی پیش رفته است. این کشور پیش از این یک میلیون واکسن استرا زنکا را از هند هدیه گرفت و سفارش خرید ۲ میلیون واکسن دیگر را به موسسه سروم هند  داد. اما هند که خود با موج سهمگین کرونا مواجه است، ماه گذشته صادرات واکسن را متوقف کرد. اکنون مقامات نپالی می‌گویند شرکت هندی تنها نیمی از واکسن‌های ثبت شده در قرارداد را ارسال کرده است. 


نپال که حدود ۳۰ میلیون نفر  جمعیت دارد تاکنون  ۱.۷ میلیون نفر مرحله نخست واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

چین نیز ۸۰۰ هزار واکسن سینوفارم به نپال هدیه داده است. 
"الجزیره" در گزارشی اعلام کرد دولت نپال برای جلوگیری از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا ۱۵ روز مقررات قرنطینه را در پایتخت و شهرهای بزرگ به مرحله اجرا گذاشته است. 
در این راستا فعالیت تمام کسب و کارها و خدمات دولتی و غیر دولتی به استثنای خدمات ضروری ممنوع شده است. 
نپال درحالی به قرنطینه می‌رود که دولت این کشور در سال جاری مجوز بازگشایی اردوگاه‌های صعود به قله اورست را صادر کرده است. 
هفته گذشته رسانه‌های این کشور از شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونا در یکی از اردوگاه‌های قله اورست خبر دادند. 
به گفته دولت نپال در فصل بهار، ۴۰۸ کوهنورد  برای صعود به مرتفع‌ترین قله جهان مجوز کسب کرده‌اند. 
در سال گذشته هیچ کوهنوردی موفق به سفر به نپال نشد. دلیل این امر بسته بودن پروازهای خارجی در نپال و ممنوعیت کوهنوردی در اورست بود. سال ۲۰۱۹ بیش از ۳۰۰ کوهنورد اقدام به فتح قله اورست کردند که ۱۵ نفر آن‌ها جان خود را در مسیر از دست دادند. 

برچسب‌ها کرونا هند نپال کوهنوردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا هند نپال کرونا هند نپال کوهنوردی اخبار کنکور ابتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند