Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آسوشتیدپرس، جمعیت ایالت «کالیفرنیا»ی آمریکا که بیشترین تراکم جمعیتی را داراست در اثر کرونا کاهش یافت.

جمعیت ایالت کالیفرنیا سال گذشته 180 هزار نفر کاهش یافت و این برای نخستین بار از سال تأسیس آن در 1850 رخ می دهد.

دفتر آمار آمریکا هفته گذشته هشدار داد که کالیفرنیا با جمعیتی بیش از 39 میلیون نفر برای نخستین بار صاحب یک کرسی در کنگره خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت ایالت های دیگر آمریکا با روندی سریعتر از کالیفرنیا رشد کرد به طوری که براساس تحلیل جمعیتی که مرکز سیاست های عمومی کالیفرنیا آن را انجام داد از سال 2010 تا 2020 نزدیک به 4.9 میلیون نفر به کالیفرنیا منتقل شدند این در حالی است که نزدیک به 6.1 میلیون نفر به هر ایالت دیگر منتقل شدند.

جمهوریخواهان بر این باورند که این کاهش به دلیل افزایش مالیات ها و قیمت خانه و سیاست های«ترقی خواهانه» است اما «جاوین نیوسوم» فرماندار دموکرات کالیفرنیا دلیل کاهش جمعیت این ایالت را شیوع ویروس کرونا دانست. بیش از 51 هزار نفر در سال 2020 در اثر ویروس کرونا در ایالت کالیفرنیا جان خود را از دست دادند. همچنین تعداد زاد و ولد در این ایالت نیز کاهش یافته است.

 

کرونا در جهان 

 

سرایت کرونای هندی به همسایگانش

مقامات بهداشتی نپال در روزهای گذشته با افزایش چشمگیر میزان ابتلا به بیماری همه‌گیر «کووید۱۹» در این کشور روبرو شده‌اند.

موارد ابتلا به ویروس کرونا در نپال در حالی افزایش یافته است که نظام بهداشت و درمان هند، کشور همسایه نپال به دنبال موج جدید شیوع این ویروس شرایطی بحرانی را پشت سر می‌گذارد. تعداد بیماران مبتلا به «کووید۱۹» در نپال از سه هفته پیش تاکنون سیری صعودی داشته است.

نتیجه آزمایش کرونای دو نفر از هر پنج نفری که این روزها در نپال تست ابتلا به «کووید۱۹» می دهد مثبت است. این رقم به این معنا است که نتیجه ۴۰ درصد تست‌هایی که انجام می‌شود مثبت است.

به این ترتیب تنها در روز پنج‌شنبه ۹۰۲۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ۳۰ میلیون نفری شناسایی شد. از سوی دیگر از بیش از ۳۵۰۰ مورد مرگ و میر که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا بر اثر ابتلا به این ویروس در نپال ثبت شده، تعداد ۴۰۰ مورد طی دو هفته اخیر بوده است.

یکی از مسئولان بهداشتی نپال در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت که مراکز درمانی این کشور با کمبود کپسول اکسیژن روبرو نیستند اما به اندازه کافی دستگاه‌های تنفس مصنوعی و تجهیزات مراقبت‌های ویژه برای رسیدگی به بیماران بدحال وجود ندارد.

نپال ۱۸۵۰ کیلومتر مرز مشترک با هند دارد. مرز این کشور با هند همچنان به روی مسافرانی که برای کار یا دیدار خانواده‌هایشان بین دو کشور رفت و آمد می‌کنند باز است.

دولت نپال این هفته بسیاری از پروازهای هوایی به خارج از کشور را متوقف کرد. از سوی دیگر ۸۰ درصد شهرستان‌های این کشور نیز یا قرنطینه شده‌اند یا در آنها محدودیت‌هایی برای پیشگیری از شیوع کرونا وضع شده است.

از سوی دیگر، فشارها بر دولت «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند نیز برای وضع مقررات قرنطینه سراسری در این کشور افزایش یافته است. بسیاری از کارشناسان پزشکی، رهبران مخالف دولت و حتی قضات دیوان عالی هند از دولت خواسته‌اند که برای مقابله با موج شیوع کرونا در این کشور قرنطینه سراسری اعلام کند.

رکورد روزانه شناسایی موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در هند روز جمعه با ثبت بیش از ۴۱۴ هزار مورد جدید شکسته شد.

 

تأیید نخستین واکسن چینی

«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد که کمیته کارشناسان این نهاد با استفاده اضطراری از واکسن چینی «سینوفارم» برای پیشگیری از ابتلا به بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» موافقت کرده است.

به این ترتیب واکسن «سینوفارم» اولین واکسن چینی کرونا است که سازمان جهانی بهداشت تزریق آن به افراد بالای ۱۸ سال را تائید می‌کند. این نهاد وابسته به سازمان ملل همچنان در حال بررسی یک واکسن چینی دیگر به نام «سینوواک» است.

برای ایجاد ایمنی در برابر بیماری «کووید۱۹» باید مانند اغلب واکسن‌های کرونا دو دُز از واکسن «سینوفارم» به افراد تزریق شود.

شرکت دارویی ملی چین (سینوفارم) علاوه بر واکسنی که روز جمعه از سازمان جهانی بهداشت مجوز اضطراری گرفت برای یک واکسن دیگر نیز درخواست مجوز کرده است. دومین واکسن شرکت دارویی ملی چین در شهر ووهان، کانون اولیه شیوع ویروس کرونا تولید شده است.

سازمان جهانی بهداشت مرکزی برای پیش‌بینی ظهور بیماری‌های واگیردار ایجاد می‌کند

سازمان جهانی بهداشت پیش از این با استفاده اضطراری از واکسن‌های «فایزر-بیون‌تک»، «مدرنا»، «آسترازنکا» و «جانسون اند جانسون» موافقت کرده بود.

روند تائید واکسن‌های کرونا از سوی سازمان جهانی بهداشت به کشورهایی که به تنهایی قادر به بررسی میزان کارایی و ایمنی واکسن‌ها نیستند کمک می‌کند تا کارزار واکسیناسیون خود در برابر بیماری «کووید۱۹» را با تکیه بر نظر کارشناسی این سازمان آغاز کنند.

صدور مجوز اضطراری برای استفاده از واکسن‌ها همچنین به ساز و کار «کوواکس» که از سوی سازمان جهانی بهداشت راه اندازی شده است، امکان دسترسی به این واکسن‌ها و توزیع آنها در بین کشورهای فقیر جهان را خواهد داد.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ایالت کالیفرنیا کرونای هندی سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۱۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج هندی عقب‌نشینی کرد

قیمت برنج هند به دلیل کاهش تقاضا به پایین‌ترین حد سه ماه اخیر رسید.

به گزارش ایسنا، قیمت برنج هند با توجه به کاهش تقاضا و عرضه فراوان، به پایین‌ترین سطح خود در بیش از سه ماه گذشته رسید، در حالی که قیمت‌های تایلند تا حد زیادی ثابت ماند.

رقم برنج ۵ درصد شکسته هندی ۵۲۸ تا ۵۳۶ دلار آمریکا در هر تن قیمت‌گذاری شد که از ۵۳۸ دلار آمریکا تا ۵۴۶ دلار آمریکا کاهش یافته است. قیمت‌ها در ماه گذشته به رکورد ۵۶۰ دلار آمریکا رسید.

تقاضا از سوی کشورهای آسیایی و آفریقایی بسیار ضعیف است. برخی از صادرکنندگان عوارض کمتری برای صادرات می‌پردازند و برنج را با قیمت کمتری به خریداران خارجی عرضه می‌کنند.

بر اساس گزارش رویترز، دهلی نو در آگوست ۲۰۲۳ برای کنترل قیمت برنج داخلی، ۲۰ درصد عوارض صادراتی را بر صادرات برنج نیمه جوش اعمال کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت
  • تجلیل از مادر ۲۷‌ ساله اناری با پنج فرزند