Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،  صبح امروز جمعی از هیأت علمای اهل سنت نپال ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور، رئیس این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور در ابتدای این نشست ضمن ابراز خوشحالی از حضور علمای اهل سنت نپال، صله رحم را یکی از سفارشات دین اسلام دانست و گفت: مسلمانان با یکدیگر برادرند و ما شما را از برادران دینی خود می‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر ضرورت معرفی اسلام واقعی در جهان تأکید کرد و گفت: متأسفانه رسانه‌های غربی به دنبال مخدوش کردن چهره دین مبین اسلام و ایران اسلامی هستند، اگر مسلمانان پایبند به مسائل دین باشند، استکبار بر آنها مسلط نمی‌شوند.
 
وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) افزود: این ایام نیز جلوه‌‌ای از حضور باشکوه مردم متدین ایران اسلامی از اقصی نقاط کشور است.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی، دین مبین اسلام را دوباره احیا کرد، اظهار داشت: مردم ایران بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و بر حفظ و پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های امام راحل تأکید می‌کنند.
 
وی در ادامه سخنانش، به الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی را در بیانیه گام دوم به عنوان آرمان انقلاب اسلامی متذکر شده‌اند و این مهم با شکل‌گیری امت اسلامی و در سایه تقریب محقق می‌شود.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر بیانیه گام دوم برای تحقق وحدت اسلامی و شکل‌گیری امت و تمدن نوین اسلامی خواهد بود. تا زمانیکه امت اسلامی شکل نگیرد، تمدن اسلامی هم نخواهیم داشت.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور همچنین، به اهم فعالیت‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در عرصه بین‌الملل اشاره کرد و افزود: این سازمان متولی فعالیت‌های فرهنگی ایران در خارج از کشور است که در راستای آن به احیا و گسترش تفکر و معارف اسلامی در جهان به منظور احیاى تمدن اسلامى می‌پردازد.
 
وی ترویج فرهنگ قرآنی، آموزش مفاهیم و تفاسیر قرآن، تدبر در قرآن، تقریب و وحدت علمای جهان اسلام، گفت‌وگوهای فرهنگی و دینی، آموزش زبان فارسی و همکاری‌های دانشگاهی را از دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از کشور برشمرد.
 
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان مؤلفه‌هایی از اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم(ص)، گفت: اخیراً متوجه شده‌ایم، دین مبین اسلام مورد استقبال جامعه نپال قرار گرفته است. آن چیزی که موجب اتفاق این مهم شده، اخلاق نیکو و سلوک دینی شماست.
 
وی تأکید کرد: گفت‌وگوهای عالمانه مقدمه‌ای ‌برای تشکیل امت واحده اسلام است؛ امیدواریم با وحدت و همدلی، دستاوردهای خوبی در راستای شکوفایی تمدن نوین اسلامی داشته باشیم.
 
حجت الاسلام والمسلمین ایمانی پور در ادامه این نشست اظهار داشت:  قرآن می‌گوید اگر می‌خواهید در جامعه خودتان تاثیر گذار باشید با تلاشتان افراد جذب شما می‌شوند و خداوند این مسیر را برای شما میسر می‌کند.

وی افزود: اعتقاد داریم که برای مسلمانان راه بن بستی وجود ندارد و آینده ما بسیار روشن است. چندین سال پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی در نامه ای به جوانان اروپا از آنان دعوت کردند تا درباره انگیزه های سیاه نمایی گسترده علیه اسلام کاوش کنند و به صورت مستقیم و بی واسطه با دین اسلام آشنا شوند. بنابراین از فرمایشات ایشان میتوان تجارب خوبی به دست آورد و زمینه های لازم را برای آشنایی و دعوت افراد به دین اسلام فراهم کرد.

وی ادامه داد: ما در جمهوری اسلامی ایران دانشگاهی بنام جامعه المصطفی العالمیه داریم که میتوانیم بستری را فراهم کنیم تا دوره کوتاهی جهت تعلیم زبان فارسی برای شما مهیا گردد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطر نشان کرد: این مرکز شعبه دیگری در استان گرگان دارد که از عزیزان اهل سنت هم در آنجا حضور دارند و اگر شما مایل باشید می‌توانید در آنجا هم برای آموزش حضور یابید.

در ادامه این دیدار، مفتی محمد ابوبکر صدیقی الدین مسلم، مدیر دارالافتاء والقضا مسجد جامع نپالی در سخنانی، از ارتقای سطح همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.
 
مفتی سنجور مصنوری ابن سلامت میان، امام جمعه مسجد جامع نپالی نیز در سخنان خود، اظهار داشت: ما در کشورهای بسیاری حضور یافتیم، اما عشق به اسلام در بین مردم ایران به گونه‌ای دیگر و شایسته موج می‌زند.
 
وی افزود: همه مسلمانان و علمای اسلام باید برای وحدت امت اسلامی تلاش کنند و ما علاقه‌مندیم سبک زندگی اسلامی را در نپال گسترش دهیم.
 
امام جمعه مسجد جامع نپالی اظهار داشت: اگر امت اسلامی زیر یک پرچم واحد گردهم جمع شوند، خواهیم دید که همه مسائل حل خواهد شد و اسلام واقعی ترویج می‌یابد.

وی ادامه داد:ما در نپال بعد از تبدیل شدن نظام پادشاهی به نظام جمهوریت پیشرفت هایی در زمینه های اسلامی داشته ایم اما احتیاج به کمک بیشتر از جانب جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار جهان اسلام داریم.

قاری محمد حسین حلوایی، مؤسس بزرگترین مدرسه قرآنی دخترانه در کشور نپال هم در این دیدار، خواستار توسعه همکاری‌های فرهنگی و دینی بین دو کشور شد و گفت: ما تمایل داریم زبان فارسی را در مدارس نپال آموزش دهیم.

وی اضافه کرد: ما از این که در کشور جمهوری اسلامی ایران حضور یافته ایم بسیار خرسندیم و امیدواریم که راه های ارتباطی ما بیش از پیش پایدار باقی بماند.

وی تصریح کرد: در گذشته از مهمان نوازی و محبت ایرانیها بسیار شنیده بودیم اما امروز به این موضوع رسیدیم که محبت اسلامی چیست. این عنایت خداوند متعال است که ما را به شما متصل کرده است.

قاری حلوایی تصریح کرد: کشور نپال متاسفانه از اسلام ناب محمدی (ص) فاصله گرفته است و برای دست یابی به آن باید اتحاد اسلامی و فعالیتهای دینی گسترش یابد. بر این باور هستیم که تنها هدایت  و راهنمایی، ما را به سر منزل مقصود نمی‌رساند و نیاز داریم که کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران در این امر مهم ما را یاری کند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: حجت الاسلام ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جمهوری اسلامی ایران تمدن نوین اسلامی دین مبین اسلام انقلاب اسلامی امت اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال استان با حضور نویسندگان و مؤلفان بومی گفت: آثار ارسالی باید برای نخستین بار در محدوده زمانی اول فروردین ‏۱۴۰۱ تا ۲۹  اسفند ‏۱۴۰۲ منتشر شده باشند و ملاک انتشار تاریخ درج شده در شناسنامه کتاب است.

علیرضا نوروزی افزود: همچنین آثار ارسالی باید دارای برگه اعلام وصول باشد وکتابهایی که توسط ناشران استان به چاپ رسیده‌اند و کتابهای که توسط نویسندگان و مؤلفان بومی و غیربومی در آذربایجان‌غربی تألیف و توسط ناشران کشور منتشر شده است، مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

نوروزی اظهارکرد: از هر عنوان کتاب باید دو نسخه به دبیرخانه جشنواره کتاب سال استان ارسال شود و کتابهای ارسالی باید در یکی از گروههای تألیف، ترجمه و تصحیح قرار گیرند.

وی، با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زبان کتاب برای ارزیابی وجود ندارد،گفت: کتابهای کمک درسی و نسخه عکسبرداری شده مورد ارزیابی قرار نخواهد گرفت.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: علاقمندان تا ۳۱ ام مردادماه امسال فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی ارومیه، خیابان ارشاد، روبه‌روی بیمارستان امام خمینی ، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی ارسال کنند.

مسابقه کتاب سال آذربایجان‌غربی با همکاری خانه کتاب ایران و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی در ارومیه برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  •  برگزاری ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان‌غربی
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم